Verkoop

Groencentrum Arbo verleent niet alleen diensten op het gebied van ontwerp en uitvoering, ook voor de verkoop van producten als tuinhout, beplanting en bestrating kunt u bij ons terecht. Mocht u specifiek op zoek zijn naar een bepaald product, neem dan telefonisch of via email contact met ons op.

Bestrating

Bestrating

U stelt steeds hogere eisen aan de sierbestrating om uw huis en in uw tuin. Wat betreft uitstraling en kleur, maar zeker ook wat betreft materiaalkeuze. Deze moet natuurlijk perfect aansluiten op uw wensen. Groencentrum ARBO is een modern familiebedrijf met ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van advisering en levering van sier-,bestrating.  Zo hebben wij een uitgebreid assortiment in diverse kleurinstellingen diktes en formaten. Daarmee creëert u altijd een natuurlijk woonomgeving die aansluit op al uw woonwensen en –verlangens. Wij leveren alle soorten hoogwaardige sierbestrating, wij zijn dealer van Redsun en BuiterBeton(Terras&Trends). Van moderne terrastegels tot betonbanden. Bekijk alle producten in onze uitgebreide showopstelling en onze catalogus.

Houtbouw

Houtbouw

Zin om een magische plek te creëren in uw tuin waar u lekker kunt relaxen? Of waar u vrienden kunt uitnodigen voor een heerlijk diner buiten in de tuin? Wij gunnen u graag dat speciale gevoel van , lekker buiten.  Wij leveren kwalitatief  hoogwaardige producten  met een stoere uitstraling.  Creaties met hout van Woodvision Tuinhout en HillhouT maken het buitenleven tot een feest waarvan u met uw gezin, familie en vrienden eindeloos gaat genieten.

Ons basisassortiment is buitengewoon compleet naast de diverse productgroepen zoals onder andere Buitenverblijven, Carports, Kapschuren, Tuinhuizen en Blokhutten vindt u ook een zeer veelzijdig assortiment tuintimmerhout. Voor alle afmetingen die niet in onze catalogus staan leveren wij maatwerk, alles is mogelijk in overleg.

Voor voorbeelden en inspiratie>>>>

 

Beplanting

Beplanting

Planten, struiken en bomen. Wij leveren alles wat u voor uw tuin nodig heeft. Onze eigen kwekerij biedt een ruime keus aan diverse planten en bomen. En hebben wij niet wat u zoekt? Dan kunnen wij dit natuurlijk altijd voor u bestellen. 

Tuinhout

Tuinhout

Groencentrum ARBO vindt dat iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven. Buiten is mooier dan binnen. Meer ruimte, meer natuur en meer rust. Wij helpen u graag om het buiten wonen zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Daarom vindt u bij ons het mooiste en beste tuinhout. Met het merk  Woodvison in onze stal willen we graag de trendsetter zijn voor buiten, daarom introduceren we ook dit jaar weer nieuwe producten en toepassingen. Leef buiten. Woodvision.

Voor voorbeelden en inspiratie>>>

Natuursteen

Natuursteen

Met hun specifieke vorm en kleur geven sierkeien een geheel eigen karakter aan de omgeving. Elke kei is uniek waardoor elke tuin weer anders wordt. Het enorme assortiment van Groencentrum ARBO bevat sierkeien in alle vormen, maten en kleuren waaronder ook grote zwerfkeien.                          

Decoratieve sierkeien zijn uitstekend geschikt om een muur mee te bouwen. Dit kan op verschillende manieren. Opgestapeld tussen gaas, verbonden door speciale natuursteenmortel of op authentieke wijze zoals dat in de oudheid al gebeurde. Dan wordt de muur ‘droog’ gebouwd, zonder voegmortel of cement te gebruiken. De stenen worden stevig op elkaar geplaatst waarna de voegen opgevuld worden met kleinere stenen of aarde (als er planten moeten groeien).

Je krijgt kleur en afwisseling in de tuin door grind en split te gebruiken. Bijvoorbeeld bij het aanleggen van een decoratief looppad. Om het pad nog onderhoudsvriendelijker te maken is het aan te raden om als ondergrond anti-worteldoek te gebruiken. Gebruik voor zwaar belaste oppervlakken, zoals opritten, REDSUN Multi Gravel als ondergrond. Hierdoor kunnen personenauto’s probleemloos over het split of het grind rijden zonder dat er sporen worden achtergelaten.

Natuursteenbestrating werd al bij de eerste Romeinse wegen toegepast vanwege de duurzaamheid en functionaliteit. Tegenwoordig worden natuurstenen kinderkoppen en terrastegels, maar ook gebakken bestrating, voornamelijk gewaardeerd en toegepast vanwege hun decoratieve eigenschappen. Bovendien onderscheiden deze materialen zich door onderhoudsvriendelijkheid en het feit dat veel steensoorten nagenoeg kleurecht zijn. Dit betekent dat ze onder invloed van zon en regen niet of nauwelijks verkleuren.