Verhoeve Groen

Groencentrum | Hoveniersbedrijf Arbo Assen

Is al jaren dé specialist op het gebied van tuinaanleg en onderhoud. Zowel voor bedrijven als particulieren. Tevens vindt u in onze showroom  800 m2 aan tuinproducten welke deels uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast hebben wij zo’n 30.000 m2 aan buitenterrein met onze eigen, opslag van stenen en bestratingsmateriaal en een aantal show/modeltuinen.  U vindt Groencentrum Arbo  direct aan de A28 bij afslag Assen Noord.

In 2021 is Groencentrum Arbo overgenomen door Verhoeve Groen, hierdoor kunnen wij u vanuit meerdere plekken bedienen en werken wij nagenoeg landelijk

Verhoeve Groen is een bedrijf met activiteiten op het gebied van terreininrichting en groenvoorzieningen. Ook wordt kennis en advies geleverd. Verhoeve Groen heeft 40 medewerkers in dienst.

Verhoeve Groen heeft gekozen voor een regionale aanpak en een platte organisatiestructuur met korte lijnen naar de opdrachtgevers en is werkzaam vanuit een drietal vestigingen in Noord-, Oost- en West-Nederland. Daarnaast is Verhoeve Groen ook werkzaam in België.

Verhoeve Groen is actief op het gebied van vormgeving, aanleg en onderhoud van terreininrichtingen, groenvoorzieningen, natuurlijk zwemwater, speelvoorzieningen en dak- en gevelbegroeiing. Het werkgebied is in hoofdzaak Nederland en België.

Het circa 150 jaar oude bedrijf heeft zijn wortels in de wegenbouw. Door in te spelen op nieuwe kansen en ontwikkelingen is een modern ingericht bedrijf ontstaan met gespecialiseerde activiteiten. Vanuit regionale vestigingen is er nauw contact met opdrachtgevers en projectpartners.

Share Button

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.00 uur Zaterdag: 8.00 – 13.00 uur

Zon- en feestdagen gesloten